Català / Español  ·  TEL. 937 255 680 · EMAIL direccio@col-jesus-salvador.net
Català / Español  · 

Projectes


3 Fotos

TAC


https://jesussalvador.semic.es/asus-windows-11-6-hd-touch-intelr-celeronr-n5100-4gb-ram-128gb-pcie-ssd-w11-pro-academic-4983.html

 

Des de l'àmbit educatiu som conscients de la necessitat creixent d'integrar l'ús de les Noves Tecnologies en la docència. Entenem que la introducció dels ordinadors, com a eina que ha canviat el món i que canvia l'educació, és educativament positiva per a l'alumnat perquè ofereix grans possibilitats de desenvolupar les competències digitals i de tractament de la informació i de millorar l'atenció individualitzada, perquè augmenta la motivació i comporta beneficis fins i tot per a l'alumnat nouvingut en ajudar a integrar-lo social i educativament.

El nostre centre ha seguit apostant pel PROJECTE 1X1 que consisteix en el fet que els alumnes, a més dels recursos tradicionals, poden treballar amb l'ordinador a l'aula amb connexió a Internet, la qual cosa permet ampliar el seu ventall de recursos pedagògics. Aquest projecte s'ha desenvolupat els darrers cursos i ha precisat de la formació del professorat, la dotació de les infraestructures necessàries en tota l'escola (projectors, pissarres digitals, diverses bandes de connexió a Internet, contractació d'un informàtic per fer el manteniment, etc.).

  
 

Els alumnes d'ESO treballen amb els seus portàtils i els llibres digitals. La il·lusió, la motivació en el procés d'ensenyament-aprenentatge i la millora de resultats avala la continuïtat d'aquest projecte pel qual l'escola ha apostat fort millorant les seves infraestructures (totes les aules del col·legi compten amb projectors i portàtils a l'aula a més de millorar la connectivitat via Internet amb diferents punts d'accés.

A més l'alumnat d'Infantil i Primària té al seu abast I-pads i tablets com a eines d'aprenentatge per a la realització de certes activitats.

    

Enllaços d'interés

compra_netbook      Compra Primària Infantil

Vincles d'interès