Català / Español  ·  TEL. 937 255 680 · EMAIL direccio@col-jesus-salvador.net
Català / Español  · 

Projectes

JS on Air

La ràdio escolar del Jesús Salvador

Els alumnes de 3ESO del col·legi han començat el curs 2021-22 amb el porjecte de la ràdio escolar. Un projecte de curs que té com a finalitat que els alumnes de manera transversal apliquin les seves destreses lingüístiques, comunicatives, teatrals, informàtiques, etc des d'un entorn motivador, proper i obert. Cada tarda del dijous a l'aula TELS, els/les alumnes s'informen, investiguen, redacten, teatralitzen i, finalment graven la notícia amb la taula de so professional. Cada programa és diferent, amb seccions del més variat: moda, actualitat, esports, tecnologia, videojocs, i un llarg etcétera, però també s'atreveixen amb monogràfics o entrevistes en directe.

NOVA EDICIÓ 2023 -2024

El 3 de maig celebrem el dia "English day" on el departament d'anglès amb els alumnes de 4t d'ESO preparen un seguit d'activitats relacionades amb la llengua i cultura anglesa. Aquest dia tot el col·legi es comunica amb la llengua anglesa, Aprofitant l'ocasió els alumnes de JS on AIR ha aprofitat per publicar la newsletter de maig, ja que aquesta activitat enceta les activitats previstes del mes.

Escolta l'experiència en directe del programa especial de la Diada de Sant Jordi.

En aquest programa els alumnes de 3ESO ens informen de les activitats de febrer que s'han dut a terme al cole, parlem de la Sociedad de la nieve i una nova recomanació per viatjar per Setmana Santa.

Ja tornem a la normalitat de les classe amb un programa per encetar l'any en el que parlem amb alumnes del col·legi i els seus propòsits pel 2024. Seguidament us parlarem de les col·laboracions que fan els famosos amb les marques de moda.

Programa especial sobre el Nadal i les activitats que hem fet al col·legi aquests dies previs a les vacances de Nadal

Programa en el que els protagonistes de la ràdio escolar JS on Air ens expliquen què els sembla aquest projecte.

Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

En aquest programa els alumnes de 3r ens informen sobre el benestar emocional i la importància de tenir una bona salut mental. A més ens expliquen alguna novetat important que tenim al centre referent a aquesta problemàtica.

Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

En aquest nou podcast de la ràdio escolar JS on Air, els alumnes de 3r d'ESO, ens posen al dia de l'actualitat de les activitats que es faran l'escola, d'altres que ja s'han fet i també, sobre actualitat musical i esportiva de la ciutat.

segeuix-nos a https://www.instagram.com/escolajesussalvador

Els nois i noies que han format part del projecte JS ON AIR ens acomiaden amb un programa especial, en el que les guionistes i editores posen la seva veu en antena. No us ho perdeu!!

Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

En aquest programa ens acomiadem dels alumnes de 4t d'ESO que encetaran una nova etapa lluny del col·legi Jesús Salvador, però que sempre tindran un lloc entre nosaltres.

Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

En aquest programa entrevistem a l'Anna Sanz una de les psicòlogues del centre que ens respon a les preguntes que li hem plantejat.

Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

El grup que ens ha parlat de jocs i pel·lícules ens fan aquesta entrega de videojocs que havien de ser un èxit i no el van acabar tenint

 Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

Arribem a final de curs i els grups van acabant les seves produccions. En aquest programa ens expliquen com ha anat la metgala 2023

Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

Ja s'acosta fi de curs i un dels darrers programes d'aquest 2022 - 2023. És el moment de parlar dels viatges de final de curs on 3r d'ESO va a Anglaterra i 4t d'ESO a Alemanya. Escoltem què n'esperen d'aquesta súper experiència!

Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

En aquest nou programa de ràdio comentem pel·lícules de culte que per un motiu o altre s'han fet un lloc en la història del cinema

Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

 

L'esport i l'activitat física és una part molt important en les nostres voides i al col·legi en tenim alguns exemples. En aquesta ocasió entrevistem a dues esportistes del col·legi. 

Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

S'acosta final de crs i amb ell un munt d'activitats! En aquest programa es parla de les properes colònies de 1r i 2n d'ESO.

Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

En aquest programa parlarem de declaracions d'amor de famosos. Segueix-nos a:

https://es-la.facebook.com/escolajesussalvador/ https://www.instagram.com/escolajesussalvador https://www.col-jesus-salvador.net/

En aquest podcast de la ràdio escolar JS on Air podem escoltar una entrevista de 11 minuts a dos experts en waterpolo que ens resolen alguns dubtes que volíem descobrir. Segueix-nos a: https://es-la.facebook.com/escolajesussalvador/ https://www.instagram.com/escolajesussalvador https://www.col-jesus-salvador.net/

En aquest programa profes i alumnes xerren sobre el món dels vídoejocs. Un podcast amè i dinàmic

Segueix-nos a: https://es-la.facebook.com/escolajesussalvador/ https://www.instagram.com/escolajesussalvador https://www.col-jesus-salvador.net/

En aquest nou programa de la ràdio escolar, els alumnes es fan ressò de la polèmica entre els influencers i els artistes, actors, etc. Un programa molt divertit! Segueix-nos a: https://es-la.facebook.com/escolajesussalvador/ https://www.instagram.com/escolajesussalvador https://www.col-jesus-salvador.net/

En aquest programa els alumnes de 3r aquest cop ens expliquen les novetats del món del videojoc. Gamers, esteu de sort! No us el podeu perdre. Segueix-nos a

https://www.instagram.com/escolajesussalvador/

https://es-la.facebook.com/escolajesussalvador/

https://www.youtube.com/user/coljesussalvadortv?feature=mhee

 

En aquest programa els alumnes de JS on Air ens anuncien la setmana de carnestoltes. Una setmana especial amb activitats divertides, disbauxa i la rua divendres 17 com a cloenda de les activitats.

Segueix-nos a JS ON AIR youtube

Instagram

Facebook

Finalment els nois i noies de 3r ESO del durs 2022 - 2023 han començat la seva aventura radiofònica. Tots els programes estan elaborats per ells i elles mateixos/es, dominant les tècniques de gravació, producció, guió, etc Després d'aquest especial de Nadal començaran les emissions regulars que podreu seguir a les xarxes del col·legi https://www.instagram.com/escolajesussalvador/ https://www.col-jesus-salvador.net/
Segona edició del projecte ràdio escolar del Col·legi Jesús Salvador. JS ON AIR el programa de ràdio que van iniciar els alumnes de 3ESO el curs 2021-22 i que aquest 2022-23 els alumnes de 3r ESO recuperen. Ara que ja s'han preparat, començaran les emissions a partir del 21 de desembre amb una estrena amb moltes sorpreses. No us la podeu perdre. De moment us deixem amb aquest programa amb el que volem compartir amb vosaltres la bona feina que fan les noies i nois amb autonomia, iniciativa i sobretot il·lusió.
   

En aquest espai trobareu tots els programes publicats i també ens pots seguir a instagram i youtube

 
Vincles d'interès