Catalŕ / Espańol  ·  TEL. 937 255 680 · EMAIL direccio@col-jesus-salvador.net
Catalŕ / Espańol  · 

Pastoral

Campanyes de solidaritat


Aquest curs organitzem diferents actes solidaris per tal de recaptar fons pel PROJECTE TAYLA (Mèxic) destinat a proveir de recursos econòmics a famílies en situació d'extrema pobresa, especialment en alimentació, vestits i transport a les seves respectives escoles i els dissabtes al Centre de Catequesi que les Germanes atenen.

Aquestes activitats solidàries van acompanyades d'un treball educatiu i de sensibilització entre els nostres alumnes.

  1. ESMORZAR SOLIDARI

El 22 de febrer, coincidint amb la celebració de la festa de la Congregació, celebrem l'esmorzar solidari.

      2. RECOLLIDA JOGUINES

Cada Nadal, amb la col·laboració de l'AMPA, celebrem una festa un dissabte al matí on els alumnes gaudeixen de tallers, inflables, etc. i com a contrapartida col·laboren amb l'aportació d'una joguina per tal que cap nen/a es quedi sense regal el dia de Reis.

      3. REBOST SOLIDARI

Durant el mes de desembre fem una recollida d'aliments per tal de portar-los a la Parròquia de Sant Feliu i ajudar els més necessitats. 

      4. MARXA SOLIDÀRIA

Al mes d'abril-maig celebrem la Marxa Solidària que organitzem des de fa deu anys. Els alumnes des de 3r de primària fins a 4t d'ESO surten de l'escola i van caminant fins al Santuari de la Salut on passen el dia en un ambient de fraternitat i germanor. A aquesta activitat estan convidats tots els pares, mares, avis, àvies i tiets.

Els més petitons es queden a l'escola però també organitzen una GIMCANA SOLIDÀRIA molt divertida.

     5. DOMUND

           

     6. Sabadell Corre pels nens

     7. "Escucha la vida"

 

 

Vincles d'interčs