Catalŕ / Espańol  ·  TEL. 937 255 680 · EMAIL secretaria@col-jesus-salvador.net
Catalŕ / Espańol  · 

Agenda

REUNIÓ INFORMATIVA PRESENTACIÓ BATXILLERAT DUAL AMERICŔEn la missió d'aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l'escola i gràcies al conveni signat amb Academica Corporation –la principal institució escolar i educativa dels EUA i creadora del programa internacional de doble titulació "Diploma Dual”– volem oferir als nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL "BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.

Mitjançant aquest conveni, des de l'escola s'ha implementat per als alumnes a partir de 2n d'ESO que ho desitgin el programa de doble titulació́ de Batxillerat espanyol i estatunidenc.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes des de 2n d'ESO podran estar matriculats a l'escola i simultàniament en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa Diploma Dual es realitza 100% online i com si es tractés d'una extraescolar. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l'ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l'escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units.

La reunió informativa serà el proper dimecres 25 de maig a les 19:30 per enllaç de Google Meet.

MÉS INFORMACIÓ

Academica Diploma Dual web

Academica Diploma Dual presentació