forex trading logo

Marxa Solidària

      {slider=VIII MARXA SOLIDÀRIA} Malgrat les inclemencies i inconvenients, volem agrair la parti...

Casal D'estiu

  CASAL D'ESTIU 2018   El dijous 12 d’abril a les 17:45 hores hi haurà la reunió del CASAL D&rsq...

Video Jornada Portes Obertes

Si no vas poder assistir a la Jornada de Portes Obertes del dia 3 de març de 2018, et deixem aquí una mostra de com és la nost...

Ús xarxes socials

Benvolgudes famílies, Aquest cop dins del nostre Projecte d’Escola de Pares us volem parlar de les Xarxes Socials i internet, un e...

Segueix l'actualitat

El col·legi ha ampliat la seva presència a les xarxes socials. Aquest cop podreu seguir les activitats amb imatges des de INSTAG...

Dia de la Pau

  DIA DE LA PAU Avui al pati del col·legi hem celebrat el dia escolar de la Pau. Un acte on ens hem trobat tots junts per ...

 • Marxa Solidària

 • Casal D'estiu

 • Video Jornada Portes Obertes

 • Ús xarxes socials

 • Segueix l'actualitat

 • Dia de la Pau

escola cristiana  Cambridge English Generalitat de Catalunya Sabadell Agenda 21 clickedu 

Accesos Directes

 

A la Llar d'Infants Menu Mensual

Login a clickedu

  Nom d'usuari  
  Contrasenya   
 
   
 

No puc accedir

Segueix-nos i participa

Canal TV        Resultado de imagen de instagrm

Canal Youtube

Lema del curs

Parlem de...

Xaxes Socials

Llegir per créixer

La importància del joc

Tria escola

Fins quan la pipa?

Ús del whatsapp

Marxa Solidària Imprimir E-mail
Sábado, 24 de Marzo de 2018 00:00

 

 

 

  

Última actualización el Martes, 24 de Abril de 2018 16:34
Leer más...
 
Casal D'estiu Imprimir E-mail
Viernes, 23 de Marzo de 2018 00:00

 

CASAL D'ESTIU 2018

 

El dijous 12 d’abril a les 17:45 hores hi haurà la reunió del CASAL D’ESTIU a la sala d’actes.

Díptic Informatiu

Informació i inscripcions Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla  o 93 366 86 06

 

Última actualización el Lunes, 16 de Abril de 2018 08:06
Leer más...
 
Parlem de... Imprimir E-mail
Sábado, 19 de Marzo de 2016 00:00

 

Espai per a la reflexió sobre temes d'actualitat educativa, pedagògics, tecnològics i generals del món escolar

ENTRADA 9 (6 D'ABRIL DE 2018)

Resultat d'imatges de noticia xarxes socials

Benvolgudes famílies,

 

         El passat 15 de Març dins del nostre Projecte d’Escola de Pares vam comptar amb la visita del Javi, Mosso d’esquadra de la comissaria de Sabadell.

Amb ell vam compartir una estona amena on a més a més de les recomanacions pròpies en l’ús de Internet, vam poder compartir un espai de reflexió sobre les conseqüències a nivell penal, civil i moral que se’n poden derivar d’un mal ús; sobre tot tenint en compte que hi ha diferència en les conseqüències penals o civils quan el menor té més o menys de 14 anys.

         Des d’aquests línies us volem fer un petit recull d’allò que es va parlar, així com ampliar la informació amb algunes recomanacions que ja coneixíem d’altres Xerrades de cursos anteriors.

Així doncs cal tenir en compte:

 • No permeteu que obrin un compte si no tenen l’edat mínima requerida per la xarxa.
 • Creeu una adreça de correu electrònic específica per utilitzar-la només amb les xarxes socials.
 • En el moment d'inscriure's en una xarxa estigueu amb ells per evitar que donin dades compromeses i assegurar-vos que es garanteix el nivell de privacitat desitjat. (qui pot veure el meu perfil? Qui pot trobar-me en aquesta xarxa o contactar amb mi? Quina informació difon?)
 • Demaneu que us acceptin a vosaltres o a un germà gran en la seva llista de contactes, amics o seguidors dels seus comptes a les xarxes socials. Familiaritzeu-vos amb el funcionament de les xarxes socials i en concret amb les que utilitzen els vostres fills i filles.
 • Acostumeu-los a llegir les condicions d'ús o els permisos de les aplicació abans de descarregar-les per conèixer les dades personals a les que poden tenir accés les diferents aplicacions. Hi ha aplicacions que ens demanen accés a dades innecessàries per allò que estem sol·licitant.
 • En el cas de xarxes relacionades amb vídeos o fotografies (com ara Youtube) assegureu-vos que indiquen correctament la seva data de naixement, ja que hi ha continguts que no són accessibles per als menors d'edat.
 • Evitar donar informació personal (adreça, telèfon...) o mostrar fotos privades compromeses. Un cop estan penjades a la Xarxa aquelles fotos deixen de ser privades així que cal ajudar a reflexionar als nostres fills i filles abans de que donin qualsevol dada personal, imatges o dades d’altres persones.
 • Evitar publicar fotos o vídeos d'altres persones sense el seu consentiment.
 • Evitar agregar desconeguts a les nostres Xarxes Socials, ni que sigui amic dels nostres amics. Cal ser conscient que donar accés a persones desconegudes pot ocasionar que donem accés també al contingut del nostre ordinador.
 • Cal relacionar-se amb altres persones amb respecte, i no amagar-se a la Xarxa per fer o dir allò que en persona no ens atrevim.
 • Vigilar amb el Ciberassetjament. Ens podem trobar que el nostre fill o filla sigui assetjat però també que sigui assetjador o conegui a l’assetjador. Com a pare o mare col·laborem en ambdós casos perquè això acabi el més aviat possible.
  • Parleu amb els vostres fills i filles per saber quin ús fan d'Internet i de les xarxes, quines pàgines visiten, conèixer amb qui xategen i quina informació publiquen...
  • Si penseu que us pot ser útil hi ha programes de control parental pel mòbil que poden ser recomanables.

 

Per més informació podeu consultar la pàgina:

https://internetsegura.cat/pares/fullets-pares/

 

Val a dir que tot i que quan llegim aquest llistat de recomanacions podem pensar que tot és  sentit comú i que ho tenim tot controlat, la realitat és que un tant per cent elevat dels nostres alumnes incompleixen moltes d’aquestes normes, donant peu a conductes que els posen en risc. (ex: agregar a coneguts d’amics sense saber qui són pot donar peu a donar informació personal a pederastes o d’altres delinqüents que fan servir les Xarxes).

 

Esperem que a les famílies que veu poder assistir us agradés compartir l’estona amb nosaltres. I als que no veu poder ser-hi us esperem a la pròxima trobada.

 

Resultat d'imatges de like

 

 

Equip Psicopedagògic

Col·legi Jesús Salvador

Última actualización el Viernes, 06 de Abril de 2018 16:27
Leer más...
 
CONEIX L'ESCOLA Imprimir E-mail
Sábado, 21 de Noviembre de 2015 00:00

Triar escola és una decisió important per a totes les famílies. Us ho volem posar fàcil. Per això des del col·legi obrim les portes a tots els pares i mares que volgueu una informació més detallada i personalitzada per poder escollir una escola de qualitat. Ja sigui per P3, la Llar d'Infant o qualsevol curs de Primària o ESO us donarem dia i hora per mostrar-vos les instal·lacios, explicar-vos el Projecte Educatiu i conèixer una escola del centre de Sabadell que amb la seva proposta educativa porta més de 100 anys fent costat a les famílies.

Mentrestant podeu fer clic a les següents imatges per conèixer millor la nostra escola:

 

     

 Jornada Portes Obertes 

                    

                    

Última actualización el Viernes, 09 de Marzo de 2018 16:08
 
Video Jornada Portes Obertes Imprimir E-mail
Viernes, 09 de Marzo de 2018 15:49

Si no vas poder assistir a la Jornada de Portes Obertes del dia 3 de març de 2018, et deixem aquí una mostra de com és la nostra escola. Si vols visitar el col·legi truca'ns 937255680 o omple el formulari

 

Última actualización el Lunes, 19 de Marzo de 2018 09:30
 
« InicioPrev12345PróximoFin »

Pág. 1 de 5


Col·legi Jesús Salvador · Telèfon: 937 25 56 80 · Fax 937 27 81 81 · C/ D'Àngel Guimerà, 16