Catalŕ / Espańol  ·  TEL. 937 255 680 · EMAIL secretaria2@col-jesus-salvador.net
Catalŕ / Espańol  · 

Agenda

ÚLTIM DIA BEQUES I AJUTS


El dia 30 de setembre últim dia per presentar les sol·licituds de beques i ajuts

Benvolgudes famílies, Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que durant el mes d'Agost s'han convocat les beques per alumnes amb necessitat específica de suport educatiu (antigues beques de logopèdia o de tractament psicopedagògic), i que finalitzarà el pròxim 30 de Setembre.

Aquest any, igual que d'altres cursos, cal tramitar-la via ONLINE. Ho podeu fer a través de la següent pàgina web i sempre tenint en compte els requisits de la demanda: http://www.educacionyfp.gob.es/contenidos/estudiantes/educacion-infantil/becas-ayudas-premios/necesidad-especifica-apoyo-educativo.html Cal que porteu a l'escola els papers complimentats amb les vostres dades i amb les dades del Centre on fa la reeducació abans del divendres 25 Setembre (ja que cal que siguin signats per l'EAP, l'Equip d'Atenció Psicopedagògica de la Generalitat) , no oblideu:

• La fotocòpia dels DNI de tots els membres de la família

• La cartilla del banc on hi figuri el nen/a.

• L'informe del centre de reeducació on es detalli l'assistència educativa així com les hores setmanals i el cost del mateix.

• Certificat de Discapacitat o informe mèdic que justifiqui la necessitat de recolzament psicopedagògic.

• Signar tots els fulls on demana la signatura del pare/mare/tutor.

Desprès d'aquesta data no podrem recollir cap sol·licitud a l'escola i s'hauran de fer tots els tràmits per lliure. Tampoc s'acceptarà cap beca incomplerta, així que sigueu curosos a l'hora de portar tots els papers, aquest any més que mai és important que quan la lliureu a secretària estigui tot complert. Els requisits per poder demanar-les són força restrictius, i per poder tramitar-la el nen/a ha de tenir el Certificat de Discapacitat o un diagnòstic de Trastorn Greu del comportament part d'un especialista Mèdic (ex: Taulí). (ATENCIÓ! Els requisits són els que marca el Ministeri i no es podran tramitar beques que no els compleixin)

Informació oficial

Per a qualsevol pregunta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Tel 93725 56 80

annasanz@col-jesus-salvador.net

rosaannanieto@col-jesus-salvador.net

Atentament, Equip Psicopedagògic