Catalŕ / Espańol  ·  TEL. 937 255 680 · EMAIL secretaria2@col-jesus-salvador.net
Catalŕ / Espańol  · 

Agenda

Compra de llibres de text 2020-21Aquest curs la comanda de llibres i material serà a l'ABACUS. Per tal de facilitar-ne la compra us informem dels passos següents:

  1.  La venda WEB començarà el 29 de juny. A la venda WEB no es fa reserva sinó la compra de llibres i material. Finalització venda WEB 10.7.20
  2.  La compra es farà preferentment online (si teniu dubtes, podeu concertar cita amb secretaria i l'Aïda us farà la comanda durant els dies dels 29.6.20 al 10.7.20 de 9:00 a 13:00 hores).
  3.  La recollida del lot amb tots els llibres es farà preferentment a la botiga ABACUS (recordem que al migdia no tanquen). Quan arribin els llibres us avisaran i és obligatori el nº de comanda WEB per recollir-los, el nom del vostre fill/a és opcional (també hi ha l'opció que us els enviïn al domicili).
  4.  A l'hora de fer la compra podreu triar els llibres + material que necessiteu (si ja en teniu algun dels germans, amics, etc. no cal marcar-lo)
  5. Cal fer comandes diferenciades per cada curs (germans) a excepció que facin el mateix curs (en aquest supòsit al carrito de la compra podeu modificar les unitats).

     

 

 LLISTATS DE LLIBRES