Catalŕ / Espańol  ·  TEL. 937 255 680 · EMAIL secretaria2@col-jesus-salvador.net
Catalŕ / Espańol  · 

Agenda

Compra de llibres de text 2020-21Aquest curs la comanda de llibres i material serà a l'ABACUS. Per tal de facilitar-ne la compra us informem dels passos següents:

  1.  La venda WEB començarà el 29 de juny. A la venda WEB no es fa reserva sinó la compra de llibres i material. Finalització venda WEB 10.7.20
  2.  La compra es farà preferentment online (si teniu dubtes, podeu concertar cita amb secretaria i l'Aïda us farà la comanda durant els dies dels 29.6.20 al 10.7.20 de 9:00 a 13:00 hores).
  3.  La recollida del lot amb tots els llibres es farà preferentment a la botiga ABACUS (recordem que al migdia no tanquen). Quan arribin els llibres us avisaran i és obligatori el nº de comanda WEB per recollir-los, el nom del vostre fill/a és opcional (també hi ha l'opció que us els enviïn al domicili).
  4.  A l'hora de fer la compra podreu triar els llibres + material que necessiteu (si ja en teniu algun dels germans, amics, etc. no cal marcar-lo)
  5. Cal fer comandes diferenciades per cada curs (germans) a excepció que facin el mateix curs (en aquest supòsit al carrito de la compra podeu modificar les unitats).

Per causes alienes al col·legi la botiga online està fora de servei temporalment

 

 LLISTATS DE LLIBRES